Buffetten


Dutch Catering biedt diverse buffetten waarbij wij ons onderscheiden door de versheid van de ingredienten, de rijkelijke inhoud (zoals rijk belegde broodjes en goed gevulde soep), de service en de lage prijs.

Wij bieden diverse buffetten aan;

Vanaf 4,00 Euro krijgt u bij ons een buffet met onbeperkt koffie en diverse soorten thee, en een assortiment aan luxe koeken. Vanaf 4,75 Euro is dit buffet inclusief diverse luxe handgebakjes van de banketbakker. Onze koffiedames schenken u met een glimlach de koffie en thee in. De mogelijkheden zijn tegen meerprijs uit te breiden met bijvoorbeeld frisdranken en cappuccino.
Sluit extra informatie

Vanaf 4,50 Euro genieten u en uw gasten/ collega's van bier, wijn, fris en jus d'orange, waarbij de aanwezige (sta)tafels worden voorzien van zoutjes. Tegen meerprijs is dit uit te breiden met onder meer: diverse hartige hapjes (koud/ warm), verse jus d'orange en andere extra's. Vraag naar de mogelijkheden.
Sluit extra informatie

Vanaf 11,25 Euro verzorgen wij bemande buffetten met diverse broodjes van de bakker, rijkelijk belegd met verschillende hartige belegsoorten (o.a. diverse kaas, vleeswaren, salades). Daarnaast is er een goed gevulde dagverse soep, door onze chef-kok bereid en ligt er vers fruit. Hierbij drinkt u onbeperkt thee, koffie, melk, karnemelk. Tegen meerprijs is dit buffet uit te breiden met onder meer (verse) fruitsappen, salades, warme snack.
Sluit extra informatie

Vanaf 17,00 Euro geniet u al van de gezelligste manier om samen met uw collega's te dineren. Bij aanvang treft u op tafel stokbrood met kruidenboter en verschillende tapenades aan. Vervolgens loopt u met uw collega's langs een bemand buffet met ruime keuze aan verse groenten, vis, vlees en andere gerechten. U selecteert hier wat u wilt eten, en neemt deze ingredienten op een speciaal bordje mee naar uw plek, alwaar u dat gezellig aan tafel in uw pannetjes klaar bakt. Het buffet is compleet met diverse soorten vlees, vis en groenten (eventueel ook vegetarische mogelijkheden), diverse sauzen, salades en eier-beslag en pannenkoekbeslag. Voor een aanvullend bedrag van 4,50 Euro per persoon per uur koopt u hierbij de drank af die aan tafel wordt geserveerd door ons personeel. Tegen meerprijs is ook uitbreiding hiervan mogelijk, zoals dagverse soep (met verse groenten en vlees, bereid door onze chef-kok) en een dessertbuffet.
Sluit extra informatie


Tenslotte bieden wij ook de zeer exclusieve Dutch Live Cooking aan, waarbij koks tijdens een leuk gesprekje met u, de door u gekozen maaltijd in uw bijzijn bereiden. Meer informatie hierover treft u aan onder het tabblad (bovenaan het scherm) van Dutch Live Cooking.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW. Hierbij zijn afgerokte buffettafels en het nodige servies, glaswerk en bestek inbegrepen. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs tevens afgerokte statafels, bekleedde dinertafels en andere aanvullende zaken.

Contactgegevens

Dutch Catering

Tel.  026 - 711 0 722
Fax. 084 - 737 45 61